KOPPELTOERNOOI 2023

4 JANUARI 2023 starten we met het koppeltoernooi. Voorgaande jaren was het erg gezellig dus, kan en wil je spelen, geef je dan even op bij Peter v.d. Dolewaard. Er is al een mail gestuurd met de jaarkalender en de vraag om in te schijven. Komende woensdag ligt het inschrijfformulier voor jullie klaar. Reageren per mail ook prima.

Wij hopen op veel inschrijvingen .

25 januari 2023 is de algemene ledenvergadering. Noteer deze ook alvast in jou agenda.

Met vriendelijke groeten, Namens het bestuur.

Clubkampioenschap 2021-2022

24 augustus 2022.

Nadat we eindelijk weer een heel seizoen vol konden maken was het zover om de clubkampioenschappen te spelen. Ook het huldigen van de league winnaars stond op het programma.

De voorbereidingen waren getroffen, de bekers geregeld en gelukkig kon Ton Vonk, onze titelverdediger de wisseltrofee nog vinden. Hij moest hem nog wel even afstoffen.

De winnaars van de leagues waren:

Glazenwasser Jacobs League: Dick Horst

Dynatrans League:   Frank Bosch

Praxis Steehouder League : Gerard Derks.

Alle deelnemers waren mooi op tijd aanwezig en er kon op tijd geloot worden.

Loting:            Paul van Bijleveld – Frank Bosch / Arthur Jacobs – Jos van Voorn / Dick Horst – Ton Vonk / Peter Bosman – Gerard Derks

De wedstrijden konden mooi op tijd beginnen. De spanning was te snijden en de wedstrijd die het meest opviel was die van Arthur tegen Jos. Jos tikte deze partij in 15 beurten uit en liet Arthur volkomen kansloos.

Door naar de halve finale: Frank Bosch – Jos van Voorn – Peter Bosman en Dick Horst.

Loting:              Peter Bosman – Jos van Voorn / Dick Horst – Frank Bosch.

                   

Peter tegen Jos was weer een bijzondere partij. Voor Peter leek het allemaal heel goed te verlopen. Jos had zich al neergelegd bij een verliespartij. Peter liet de nodige kansen liggen aan het eind van de partij en Jos, die er nog 6 moest maken, pakte direct zijn kans. Jos dus door naar de finale.

Frank Bosch tegen Dick Horst was een heel spannende pot. In beurt 24 moesten ze er beide nog 4 maken. Frank in beurt 27 nog 1 en Dick in beurt 26 ook nog een. Maar Dick was aan de beurt. Een makkelijke bal. Frank maakte zich op om Dick al te feliciteren. Maar in ons clublied zit al opgesloten ( maar soms zit er ook een ketser bij ). Dick miste dus deze bal en Frank ging er uiteindelijk met de winst vandoor.

De troostfinale tussen Peter Bosman en Dick Horst werd gewonnen door Peter.

De finale tussen Frank Bos en Jos van Voorn was spannend. Ze hielden elkaar de hele tijd in evenwicht en daardoor bleef het ook leuk om naar te kijken.

De zoveelste eindsprint van Jos deze avond gaf uiteindelijk de doorslag. Met een luide kreet van opluchting en vreugde werd Jos onze nieuwe clubkampioen.

Jos: van Harte gefeliciteerd. 🏆

We hebben samen nog even ons clublied gezongen en gezellig een borrel gedronken. Laten we de hoop uitspreken dat we weer een leuk en gezellig seizoen tegemoet gaan.

Het bestuur dank iedereen voor de aanwezigheid en voor de hulp bij het belangrijkste evenement van de club.

HET IS ZOVER :  BILJART SPEKTAKELSTUK 3 APRIL

Beste Biljartvrienden,

Eindelijk is het zover en kunnen wij weer zonder restricties weer doen wat we graag willen; biljarten , praat verkopen, plezier hebben en dat onder genot van een drankje en hapje !

​​​​​​Wij, biljarters, zijn wel weer toe aan een feestje , daarom organiseren wij op 3 april in de Engel het BILJART SPEKTAKELSTUK 2022 om het “einde” van Corona te vieren.

​​​​​​Programma voor de biljarters zal omstreeks 14.00u starten en om een uur of 17.00u zijn ook de partners welkom om het programma af te sluiten met een buffet tot +/- 20.00u.

Het zou echt geweldig zijn als iedereen zou komen met hun partner 👍.  Wij zullen maar een beperkte eigen bijdrage vragen , volgens onze penningmeester Co zit er nog wel wat in de pot, dus de €€€ zijn geen reden om niet te komen.

Om definitieve afspraken met de Engel te maken, verzoeken wij jullie zo spoedig mogelijk aan te geven of je komt en of je partner meekomt.


Namens de Feestcommissie, 🥂

Rudi, Vu en Co

Geweldig nieuws. 😀

Hoi Biljarters,

De corona-maatregelen zijn zodanig teruggeschroefd dat we de interne competitie weer kunnen opstarten op 23-02-2022

We hebben 3 avonden (23-02, 02-03 en 09-03) gepland om de eerste helft van de competitie helemaal af te ronden.

Daarna gaan we meteen door met de tweede helft.

Zie de jaarplanning voor de juiste data.

Mvg
Wedstrijd-commissie
Ton

GOED NIEUWS

Hi Biljartvrienden, 😀😀🍻🥂

Goed nieuws !  Einde tunnel lijkt bereikt en wij verwachten dat aanstaande dinsdag dit ook door het kabinet wordt gemeld . Horeca weer open tot 01.00 uur en dat geeft ons weer de mogelijkheid om de competitie te herstarten zoals wij dat graag willen . Elkaar weer zien , samen wat drinken, wat slappe praat verkopen en uiteraard biljarten en vooral met elkaar weer lol hebben.

Covid is niet weg dus er zullen nog wel wat regels gelden zoals bv ❗Corona Check app❗ en legitimatie.

Houd hier aub rekening mee.

Namens het bestuur. Peter, Co en Co

Corona Update nr ????

Beste Biljartvrienden,

Meer licht in tunnel hoorden wij dinsdag en de Horeca mag beperkt open, helaas betekent die niet dat wij de biljart competitie weer kunnen, mogen cq willen hervatten. Ook ons biljartevent kon niet plaatsvinden en hebben wij moeten uitstellen, maar dit pakken wij gelijk op als dit kan en mag.

​​​​​​Voorlopig weer 3 weken wachten tot de volgende persconferentie.

Ik begreep van sommige van jullie dat het lachen jullie vergaan is, vandaar nu maar ‘stay positive’ Oh nee , ik bedoel natuurlijk ‘stay negative’ 😉👍

Groeten.

Namens het bestuur, Peter, Co en Co