Bijna weer starten met competitie

Nadat we 10 juni en 17 juni weer lekker hebben kunnen biljarten staat vanaf volgende week woensdag 24 juni de start van de competitie weer gepland. Er is van de oefenavonden goed gebruikt gemaakt en voor heel veel spelers was het weer even wennen. Ook zijn er al enkele competitie partijen gespeeld. De uitslagen en standen zijn weer bijgewerkt op onze geweldig mooie website. Ik zou zeggen: kijk er wat vaker op ! Er is heel veel informatie op te vinden.

De corona regels blijven nog even van kracht. Bij binnenkomst dus handen ontsmetten en vragen beantwoorden. Staanplaatsen zijn voorlopig uit den boze dus volgens de regels, zitten en 1,5 meter afstand houden.

Voor komende woensdag spelen we nog zoveel als mogelijk met vaste tijden. We beginnen de eerste partijen om 19.00 uur. Let daarop als je bij de eerste partijen ingedeeld bent.

Vanaf 1 juli beginnen we weer gewoon om 20.00 uur

We moeten nog wel even iemand beterschap wensen. John Odijk is opgenomen in het ziekenhuis en moest gedotterd worden. Daarbij zijn twee stents geplaatst. Alles is goed gelukt en hij hoopt vanaf half juli weer van de partij te zijn. We wensen John een voorspoedig herstel en zullen blij zijn als hij er weer bij is. ??????????

Groeten van Peter en tot woensdag