Woensdag 08-09-2021

Weer een volledig programma met 10 partijen.

Jos v Voorn tegen Cees v Lierop. Cees begon best heel goed aan deze wedstrijd. Daarentegen had Jos het moeilijk en speelde Jos ook wel een beetje te hard. Jos dacht zeker dat hij voor iedere band een carambole mocht tellen!!! Iets rustiger Jos, klonk het uit de zaal ! Jos luisterde direct. Cees viel wat terug en Jos pakte de leiding om die niet meer uit handen te geven. Uiteindelijk scheelde het maar 1 carambole.

Co v Rijnsoever tegen Hennie Arisse. Co, de man met de uitstraling van een topbiljarter, begon als een speer. Hennie was wat onrustig en miste nogal wat maakbare ballen. Hoewel Co aan het eind van de partij toch een behoorlijk dipje had, eindigde hij de pot met een serie van 5 en dus met winst.

Carlos v Oosterom tegen Peter vd Dolewaard. Ja, schrijven over je eigen partij valt niet mee. Zeker niet als het niet al te best was. Ik ben er nog niet uit waar het aan ligt, maar hoop volgende keer het lek weer boven te hebben. Carlos speelde rustig en goed. Geen grote series maar wel regelmatig scorend. De ballen die hij miste gingen ook steeds maar op een haartje mis. Een terechte overwinning voor Carlos.

Dick v Beek tegen Paul v Bijlevelt. Paul moet er 32 maken en begint met een serie van 9. Dick stond ( zat ) erbij en keek ernaar. Niks tegen te beginnen als iemand zo start. Paul hield het goede gevoel vast en was zodoende al in 16 beurten uit.

Vincent Meesterburrie tegen Ad Bitter. Speelde Vincent nu met of zonder bril ? Deze avond kon Ad Vincent niet bijhouden. Wellicht komt het omdat Ad nog geen eigen keu heeft. Het was geen wereldpartij maar Ad speelde te wisselvallig om Vincent bij te kunnen benen. De 12 punten gingen dan ook naar Vincent.

Aloys Lurvink tegen Joop v Dijk. Aloys heeft het wat lastig de laatste tijd. Hij heeft moeite om in het ritme te komen. Joop deed gewoon wat hij meestal doet en speelde een puik potje biljart. Regelmatig scorend naar de eindstreep met als resultaat een goed gemiddelde en 12 punten in de pocket.

Rudi Jacobs tegen Joop Jacobs. Weer twee Jacobsen tegen elkaar. En dat zal niet de laatste keer zijn dit seizoen. Een partij waarbij het tot aan beurt 15 aardig gelijk opging. Daarna pakte Rudi een goede voorsprong met een serie van 9. Rudi leek op weg naar de winst maar de oude rot Joop maakte toch gebruik van een slippertje van Rudi en maakt de partij in beurt 27 uit.

Arthur Jacobs tegen Wim v Es. Waar Arthur normaal gesproken met zijn timmermansoog heel goed berekenend kan spelen, zat hij er deze avond toch vaak regelmatig ver naast, Gelukkig had hij een medestander gevonden in Wim want die speelde ook niet al te best. Uiteindelijk eindigde de partij in een terecht gelijk spel, maar wel na 30 beurten !!

Rudy de Mooij tegen Gerard Derks. Rudy kon de gelukkig de biljartruimte van de Engel nog vinden. Zolang niet geweest en wat is het veranderd zeg, alleen de biljarts zijn hetzelfde gebleven. Rudy begon sterk, want in beurt 5 had hij al 8 caramboles. Gerard maar 1. Daarna stort Rudy even volledig in en geeft zomaar de voorsprong uit handen. 8 poedels zijn er wel een paar teveel, Rudy !. Gerard maakte daar dus gebruik van en rook de overwinning. Toch was een laatste aanzet van Rudy genoeg om te partij uiteindelijk naar zich toe te trekken.

Baovu Vu tegen Ton Vonk. De avond schiet alweer op. Alle partijen zijn al gespeeld, maar ….. Vu was er nog niet. Rudi Jacobs klom even in de telefoon. Vu nam op: Je moet spelen VU !!!! Is het dan alweer woensdag klinkt het aan de andere kant van de lijn ? Ik kom eraan hoor. Zet het bier maar koud. Tjonge tjonge wat een gehaast, maar dat gaf Ton wel de kans om lekker even in te spelen. Vu begon slecht en was dus toch nog niet helemaal wakker en Ton speelde rustig en goed. Toen Vu wakker werd was Ton al aardig op weg. Ton won zijn partij met een gemiddelde van 2.80 Op naar volgende week Vu: DAN MOET JE WEER SPELEN VU !!!!